Opruimen van oud ijzer uit mijn atelier

Ik heb het waarschijnlijk nog niet vermeld op mijn blog maar ik verhuis binnenkort van werkplaats. Mijn atelier wordt te klein en ik heb een betere plek op het oog. Het is ook in de streek van Erpe-Mere op 20 minuten rijden van thuis. Niet alles in mijn atelier is bruikbaar en er zit heel wat afval tussen.

Vooral het opruimen van het oud ijzer zal enige tijd in beslag nemen. De oud ijzer prijs staat namelijk nog altijd goed en ik kan het net zo goed verkopen zodat ik er nog iets aan verdien. Volgende week ga ik alles inladen en weg ermee naar de ijzerboer!

De inrichting van het nieuwe atelier gaat goed vooruit. Ik wil het vooral praktisch inrichten zodat het mijn werk makkelijker en aangenamer maakt. Als kleine zelfstandige is het altijd leuk om een aangename werkomgeving te hebben. Je bent er natuurlijk veel meer aanwezig dan de gemiddelde werknemer.

Het groter atelier brengt ook een aantal leuke mogelijkheden met zich mee. Zo droom ik er al een tijdje van om mijn activiteiten aanzienlijk uit te breiden. Daarvoor zal ik een aantal mensen in dienst moeten nemen en dankzij de grotere werkruimte is dit mogelijk. Maar we zijn nog niet zover! Eerst het oud ijzer opruimen en dan alles verhuizen. Daarna zien we wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>