Koh Mak eiland in Thailand

Ik ben gewend elk jaar op vakantie te gaan. Vanwege mijn drukke werkschema lukt het mij niet om mijn vakantie ver vooruit te plannen zoals de meeste mensen. Het zijn vaak de last minute reizen waarvoor ik nog in aanmerking kan komen. Gelukkig vertelde een collega mij over een mysterieus eilandje genaamd Koh Mak eiland in Thailand waarvan ik nog nooit had gehoord.

Ik zocht op het Net naar Koh Mak eiland en vond een Thailand resort dat meteen mijn aandacht had. Ik nam contact op na voldoende informatie en een goed vertrouwen in de eigenaren van The Good Time resort te hebben, maakte ik een reservering met mijn credit card. Alles werd snel en heel makkelijk afgehandeld. Ik koos voor een weekje relaxen op Koh Mak eiland.

Opgehaald door een privé pick-up service vanuit Bangkok waar ik zonder oponthoud rechtstreeks naar het resort werd vervoerd, onderweg genietend van het geweldig natuur en uitzicht van Thailand.

Koh Mak bleek inderdaad de perfecte plek voor mij, om te ontspannen. Mijn geest ontspande en mijn zintuigen kalmeerden meteen. Een prachtig tropisch eiland in Thailand met wit zand en prachtig helder blauw water. Het was de perfecte vakantie plek voor mij. Het eiland bestaande uit kleine vissersdorpjes, rubberplantages, onbewoonde stranden, één basisschool, een markt, een gezondheidscentrum, drie duikscholen, een paar winkels, twee internet cafe’s en een paar kleine resorts waaronder The Good Time resort.

Mijn verblijf in het Goof Time Resort maakte het plaatje helemaal compleet. Het ligt charmant op de bergrug van een kleine heuvel tussen de twee prachtige stranden, dichtbij genoeg voor een bezoek aan restaurants, winkels en het langste strand van het eiland, maar ver genoeg weg om te genieten van de rust en verfrissende wind van de Golf van Thailand. Ik bezocht het restaurant op de romantische serene heuvel en maakte flink gebruik van het romantisch zwembad. Ik heb ook gebruik gemaakt van de gelegenheid om een goed boek te lezen, want ik vond in The Good Time resort een klein bibliotheek. Ik kon ook met familie en vrienden in contact blijven, omdat het resort over een gratis Wi-Fi verbinding beschikt.

Het eiland ligt in het Nationaal Marine Park in Oost-Thailand en is het grootste particulier eiland in Thailand en is één van de veiligste plekken op Aarde. Het is nog steeds een goed bewaard geheim voor de meeste reizigers en de moeite waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>