Hoe versier je een afspraakje met een vrouw via een datingsite

Vorige week heb ik besloten om mij nog eens op datingsites te wagen. Ik heb er al ervaring mee van vroeger maar het was toch al een tijdje geleden. Er is intussen ook al heel wat verandert. erotische date

Er bestaan wel honderden datingsites in Belgiƫ en Nederland. Het grootste probleem met deze websites is dat een groot deel volledig fake zijn en enkel dienen om mannen uit te melken. De eerste stap om een afspraakje te versieren is dus het kiezen van de juiste datingsite.

Datingsites die fake zijn kan je meestal pas herkennen wanneer je er lid van bent geworden. Je wordt constant gebombardeerd duur berichtjes van dames die met jouw naar bed willen. Om te antwoorden moet je credits kopen en dit kan duur uitvallen. Het is wel mogelijk dat je de eerste twee berichten gratis kan antwoorden maar dat maakt geen verschil uit. De profielen op de website zijn volledig fake en worden ofwel gecontroleerd door de beheerder van de website, ofwel door het personeel van de eigenaar. Wanneer je dit ziet is zo snel mogelijk wegkomen de boodschap.

Erotische datingsites waar je echte dames kan vinden zijn in de minderheid maar ze bestaan. Er zijn wel een aantal zaken die je in acht moet nemen. Eerst en vooral moet je beseffen dat de vrouwen sterk in de minderheid zijn. De kans dat je ook daadwerkelijk een antwoord zal krijgen is kleiner. Wanneer je geen antwoord krijgt van een vrouw betekent dat niet automatisch dat de website fake is, maar dat de vrouw keuze genoeg heeft. Vrouwen worden overspoelt door berichtjes waardoor de mannen moeten werken om een date te krijgen.

Net zoals in het echte leven zal je moeite moeten doen om een date te versieren. Je moet je profiel zo volledig mogelijk maken. Veel mannen plaatsen een foto van hun geslachtsdeel maar bijna 99% van de vrouwen knap daarop af. Een foto van je gezicht zal veel meer resultaat opleveren. Wanneer je contact opneemt met een vrouw lees dan eerst een haar profiel en probeer erop in te spelen. Probeer uit te zoeken wat ze graag heeft en schrijf dan een origineel berichtje met een in het oog springende titel. Wanneer je al deze tips volgt zal je veel meer succes hebben bij het versieren van een date.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>