Hoe ons recent alarmsysteem mij gered heeft en waarom ik het iedereen kan aanraden.

Een maand of 6 geleden ben ik op zoek geweest naar een geschikt alarmsysteem. Niet dat ik contant bang ben voor inbrekers, maar ik woon ik een villa wijk in Erpe-Mere en er was werkelijk een golf van inbraken aan de gang waardoor ik besloot het zekere voor het onzekere te nemen. Ik ben nu eenmaal veel op reis en mij huis is dus een makkelijke prooi voor inbrekers.

Ik zocht een draadloos alarmsysteem met camera bewaking. Na even Googelen kwam ik uit bij een website die de alarmsystemen van Verisure promoot. Het voordeel van dit alarmsysteem is dat wanneer het alarm afgaat ik een bericht krijg via de app en de bewakingsfirma de inbraak visueel kan bevestigen via de bewakingscamera. Wanneer er niks aan de hand is laten ze mij dat weten en kan ik het systeem afsluiten via de app. Wanneer er wel iets aan de hand is kan er eventueel worden ingegrepen met een bewakingsagent.

Wat mij vooral bevalt met dit alarmsysteem is het feit dat alles draadloos is en je alles kan bedienen via de app. Je kan er zelf elektrische toestellen mee afsluiten. Er zit ook een brandalarm met rookmelders bij het pakket en dus is het handig om een toestel af te leggen wanneer de rookmelders iets waarnemen.

Het nadeel van dit alarmsysteem is het feit dat er een maandelijkse kost aan verbonden is. Dit is natuurlijk voor de visuele verificatie wanneer het alarm afgaat alsook de interventie van een bewakingsagent ter plaatse. Maar ik neem het er graag bij. Het systeem werkt uitstekend en danzij de sticker schrikt het ook veel inbrekers af om ook maar iets te ondernemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>